Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Kryptoměny: Na BTC další týden bez volatility

Kryptoměny

Za poslední týden jsme se na Bitcoinu (BTC) opět nikam neposunuli. Cena se stále pohybuje v úzké range. Volatilita tak zůstává prakticky na nule.

Na grafu níže je vidět pohyb ceny v range, který trvá již několik měsíců. Před měsícem (konkrétně v pondělí 19. 9. 2022) vznikl po posledním propadu býčí pinbar v oblasti supportu. V rámci tohoto pinbaru se v posledních čtyřech týdnech cena BTC pohybuje. Situace tak zůstává prakticky stejná jako v minulém i předminulém týdnu.

Na tom, co jsem psal v minulém týdnu se tak vůbec nic nemění. Trh se nachází uprostřed mezi supportem pro investory (nově i tradery) a resistencí pro tradery. Investoři mohou pro dokupování do portfolia využít supporty pod trhem. Jde o oblasti dlouhých knotů dvou býčích pinbarů vytvořených v posledních dvou týdnech a téměř dvouletého tržního minima. Protože cena již nemá silné downtrendové momentum, mohou tyto supporty využít také krátkodobí tradeři pro své longové obchody. Jiné supporty aktuálně v trhu moc nejsou, protože cena testuje téměř dvouletá minima, kdy byl celý krytpoměnový sektor v úplně jiné pozici, než je dnes. Nemají pro mě proto téměř žádnou vypovádající hodnotu. Krátkodobí shortaři mohou využít ke vstupu High aktuální obchodní range. Druhá zajímavá resistence se nachází v místě, kde začalo poslední výrazné oslabení Bitcoinu oproti americkému dolaru

Stále pozor na další vývoj situace na Ukrajině i ostatních finančních trzích. Zprávy z tohoto konfliktu mohou velmi náhle zahýbat i kryptoměnovými trhy. Každopádně je v aktuální situaci dobré být stále nenejvýše obezřetní.

Kryptomeny BTCUSD 25. 10. 2022

Otevřete účet u krypto burzy Binance přes tento LINK a obchodujte o 10 % levněji! 

Přeji všem mnoho úspěchů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Kryptoměny: Na BTC další týden bez volatility