Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

WEBINÁŘ: BITCON NA ATH. KDE TEĎ HLEDAT PŘÍLEŽITOSTI V KRYPTOSVĚTĚ?
Svět kryptoměn není pouze o Bitcoinu. Většina kryptoaktiv zatím BTC nenásledovala a zůstává od svých ATH vzdálena i několik stovek procent. To nám nabízí zajímavé možnosti pro vyhledání vstupů do různých tradingových a investičních pozic. ;-) 

Máme pro vás další exklusivní webinář na toto téma!

Kryptoměny: BTC se stabilizuje

Kryptoměny

Bitcoin (BTC) se po velmi výrazném propadu v poslední době stabilizoval. Již téměř 14 dnů se pohybuje do strany v úzké range. Nejpopulárnější kryptoměna tak přešlapuje na místě a čeká na nový směrový impuls.

Na grafu níže je vidět silný propad ceny, kdy trh nerespektoval žádný ze supportů. Bitcoin se tak propadl o více jak 60 % od svých ATH (all time high). Aktuálně se pod cenou nenachází žádný silný support z minulosti. Prvním je až kulaté číslo 20 000 USD za jeden Bitcoin. Lokálním supportem je swingové Low, kde začal současný pohyb do strany. Vzhledem k silnému propadu ceny, je lepší pro longové obchody počkat na signál obnovení nákupní nálady. Pro shortové obchody pak využít resistence nad trhem, např. Fibonacciho návraty z posledního downtrendového pohybu. Pro dlouhodobé investice je možné využít lokální support nebo až kulaté číslo 20 000. Stále pozor na další vývoj situace na Ukrajině i ostatních finančních trzích (hlavně amerického dolaru). Zprávy z tohoto konfliktu mohou velmi náhle zahýbat i kryptoměnovými trhy. Každopádně je v aktuální situaci dobré být nenejvýše obezřetní. 

Kryptomeny BTCUSD 24. 5. 2022

Otevřete účet u krypto burzy Binance přes tento LINK a obchodujte o 10 % levněji! 

Přeji všem mnoho úspěchů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Kryptoměny: BTC se stabilizuje