Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

WEBINÁŘ: BITCON NA ATH. KDE TEĎ HLEDAT PŘÍLEŽITOSTI V KRYPTOSVĚTĚ?
Svět kryptoměn není pouze o Bitcoinu. Většina kryptoaktiv zatím BTC nenásledovala a zůstává od svých ATH vzdálena i několik stovek procent. To nám nabízí zajímavé možnosti pro vyhledání vstupů do různých tradingových a investičních pozic. ;-) 

Máme pro vás další exklusivní webinář na toto téma!

Kryptoměny: BTC má za sebou týden prakticky bez pohybu

Kryptoměny

Bitcoin (BTC) se celý minulý týden pohyboval do strany v rámci pondělní svíčky. Ve vývoji ceny můžeme vidět několik svíček s dlouhými spodními knoty, které jsou způsobeny buď ukončováním shortů nebo vstupem nových nakupujících (případně kombinací obojího). Cena nejznámější kryptoměny světa se tak stále nachází pod kulatým číslem 20 000 USD za jeden BTC, ale již není v trhu vidět klesající momentum. 

Na grafu níže je vidět pohyb ceny v range, který trvá již několik měsíců. V předminulém týdnu (konkrétně v úterý) cena výrazně propadla. Shortaři si tak přišli na své. V minulém týdnu se pohyb zastavil, a to hned v pondělí, kdy cena zareagovala na support, vzrostla a vytvořil se býčí pinbar. O té doby se na trhu nic významného nestalo a cena přešla do pohybu do strany v rámci range pondělní svíčky. Aktuálně tak zůstávají na řadě investoři, kteří mohou využít supporty v trhu pro své dlouhodobé pozice. Pro dokupování do portfolia mohou využít supporty pod trhem. Jde o oblasti dlouhých knotů dvou býčích pinbarů vytvořených minulý týden a téměř dvouletého tržního minima. Jiné supporty aktuálně v trhu moc nejsou, protože cena testuje téměř dvouletá minima, kdy byl celý krytpoměnový sektor v úplně jiné pozici, než je dnes. Nemají pro mě proto téměř žádnou vypovádající hodnotu. 

Stále pozor na další vývoj situace na Ukrajině i ostatních finančních trzích (hlavně amerického dolaru). Zprávy z tohoto konfliktu mohou velmi náhle zahýbat i kryptoměnovými trhy. Každopádně je v aktuální situaci dobré být stále nenejvýše obezřetní.

Kryptomeny BTCUSD 26. 9. 2022

Otevřete účet u krypto burzy Binance přes tento LINK a obchodujte o 10 % levněji! 

Přeji všem mnoho úspěchů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Kryptoměny: BTC má za sebou týden prakticky bez pohybu