Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Kryptoměny: Bitcoin v shortové oblasti

Kryptoměny

Bitcoin (BTC) se pokračuje v pohybu do strany. V minulém týdnu cena vzrostla a aktuálně, po dnešním výrazném růstu, se nachází v oblasti resistence. Stále se pohybujeme v blízkosti kulatého čísla 20 000 USD za jeden BTC.

Na grafu níže je vidět pohyb ceny v poměrné úrzké range, který trvá již několik týdnů. Víceméně se tak stále čeká na nový impuls směrem ven z range na jednu nebo druhou stranu, který by započal nový trendový pohyb. V aktuálně nastaveném trhu zůstává větší pravděpodobnost na straně respektování supportů a resistencí než u jejich proražení. Krátkodobí tradeři se tak mohou soustředit na shortové obchody u resistencí, v souladu s downtrendem. Ke vstupu se dají využít resistence v podobě horní hrany range a downtrendové čáry, kde se aktuálně cena nachází. Dlouhodobí investoři a HODLeři mohou pro dokupování do portfolia využít aktuální již dvě swingová Low. Jiné supporty aktuálně v trhu moc nejsou, protože cena testuje téměř dvouletá minima, kdy byl celý krytpoměnový sektor v úplně jiné pozici, než je dnes. Nemají pro mě proto téměř žádnou vypovádající hodnotu. Stále pozor na další vývoj situace na Ukrajině i ostatních finančních trzích (hlavně amerického dolaru). Zprávy z tohoto konfliktu mohou velmi náhle zahýbat i kryptoměnovými trhy. Každopádně je v aktuální situaci dobré být nenejvýše obezřetní.

Kryptomeny BTCUSD 18. 7. 2022

Otevřete účet u krypto burzy Binance přes tento LINK a obchodujte o 10 % levněji! 

Přeji všem mnoho úspěchů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Kryptoměny: Bitcoin v shortové oblasti