Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Kryptoměny: Bitcoin u supportu, potenciál k nákupu

Kryptoměny

Bitcoinu (BTC) v minulém týdnu oslaboval. Dostal se tak až do oblasti souběhu supportů (kulatého čísla 40 000 USD a swingového supportu). Zde se nám naskýtá dobrá příležitost k vyhledání vstupů do krátkodobých tradů i investičních pozic.

Z pohledu technické analýzy se BTC nachází stále v dlouhodobém uptrendu. Pohyb do strany od začátku prosince a silná reakce na resistenci (leden 2024) však velmi oslabily rostoucí momentum. Střednědobě se pohybujeme do strany, krátkodobě pak v downtrendu.

Co se týče vstupu do různých pozic (tradingových nebo investičních), tak i v takto nastaveném trhu je velmi riskantní jít výrazně proti rozběhnutému dlouhodobému uptrendu a hledat příležitosti do shortu. Místo toho je lepší soustředit se na aktuální souběh supportů pro vyhledání vstupů do longových krátkodobých a střednědobých tradingových, dlouhodobějších investičních nebo HODLing pozic. Pod aktuálními supporty se nachází další zajímavá úroveň, kde budeme moci, v případě dalšího poklesu, hledat možné vstupy. Jde o místo, kde začal v minulosti silný pohyb vzhůru.

V oblasti resistence nad trhem, která již jednou znamenala pokles, můžeme realizovat výběr zisků. Celkově dejte pozor na další vývoj situace na ostatních finančních trzích, hlavně amerického dolaru, který tvoří druhou měnu tohoto páru.

Template do platformy MT4 naleznete ZDE.

Kryptomeny BTCUSD 22. 1. 2024
Graf BTCUSD

Otevřete účet u krypto burzy Binance přes tento LINK a obchodujte o 10 % levněji! 

Přeji všem mnoho úspěchů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Kryptoměny: Bitcoin u supportu, potenciál k nákupu