Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Kryptoměny: Bitcoin stále doráží na cenu 45 000 USD

Kryptoměny

Bitcoinu (BTC) se od začátku prosince pohybuje v range mezi 40 000-45 000 USD za jeden BTC. Přelom roku znamenal test úrovně 45 000 USD, kde část investorů realizovala své zisky. Cena následně korigovala níže. Pokles však dlouho netrval.

Z pohledu technické analýzy se BTC nachází v silném uptrendu. I přesto, že se trh již od začátku prosince nachází v pohybu do strany, zůstává momentum na straně růstu. Dnes cena testuje silnou úroveň kulatého čísla 45 000 USD. Korekce ze začátku roku byla rychle znegována. Je vidět, že na trhu panuje pozitivní nálada. Investory tento rychlý pokles nevyděsil. Naopak ho využili k nákupu nových coinů. 

Co se týče vstupu do různých pozic (tradingových nebo investičních), tak v takto nastaveném trhu je velmi riskantní jít proti rozběhnutému uptrendu a hledat příležitosti do shortu. Místo toho je lepší soustředit se na zajímavé příležitosti pro longové vstupy do krátkodobých a střednědobých tradingových, dlouhodobějších investičních nebo HODLing pozic. Blízko pod trhem se nachází dva vhodné supporty. Kulaté čislo 40 000 a Low aktuální range. Obě tyto úrovně se nachází na podobných cenách. To jejich sílu ještě zvyšuje. 

V oblasti resistence nad trhem můžeme realizovat výběr zisků. Celkově dejte pozor na další vývoj situace na ostatních finančních trzích, hlavně amerického dolaru, který tvoří druhou měnu tohoto páru.

Kryptomeny BTCUSD 11. 12. 2023
Graf BTCUSD

Otevřete účet u krypto burzy Binance přes tento LINK a obchodujte o 10 % levněji! 

Přeji všem mnoho úspěchů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Kryptoměny: Bitcoin stále doráží na cenu 45 000 USD