Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Kryptoměny: Bitcoin přešlapuje na místě

Kryptoměny

Bitcoin (BTC) v minulém týdnu mírně oslabil. Ze střednědobého horizontu se cena nejpopulárnější kryptoměny pohybuje do strany, i z krátkodobého pohledu jsme již v range.

Začátkem minulého týdne byl na trhu vidět nákupní optimismus (rostoucí svíčka s dlouhým spodním knotem), který byl však hned v úterý znegován silným propadem. Cena se po zbytek týdne pohybovala v rámci range úterní svíčky. Cena se zároveň nachází v oblasti swingového supportu, kde v minulosti začal poslední silný pohyb výše. Pod trhem je několik supportů souvisejících s pohybem BTC ve střednědobé range. Jsou jimi oblasti dlouhých knotů býčích pinbarů. Pro vstupy do longových obchodů se zaměřím na supporty pod trhem, kde lze očekávat vstupy zkušených dlouhodobých investorů a HODLerů. Stále také pozor na další vývoj situace na Ukrajině i ostatních finančních trzích (hlavně amerického dolaru). Zprávy z tohoto konfliktu mohou velmi náhle zahýbat i kryptoměnovými trhy. Každopádně je v aktuální situaci dobré být nenejvýše obezřetní. 

Kryptomeny BTCUSD 2. 5. 2022

Otevřete účet u krypto burzy Binance přes tento LINK a obchodujte o 10 % levněji! 

Přeji všem mnoho úspěchů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Kryptoměny: Bitcoin přešlapuje na místě