Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Kryptoměny: Bitcoin přešel do krátkodobého uptrendu

Kryptoměny

Bitcoin (BTC) v posledním týdnu podle předpokladu zareagoval na swingový support, kde začala aktuálně probíhající korekce níže. Trendový pohyb před korekcí byl velmi silný, dá se proto očekávat, že by se cena mohla v blízké době podívat znovu výše.

Na grafu je vidět probíhající střednědobý downtrend. Cena však přešla díky poslednímu silnému pohybu vzhůru do krátkodobého uptrendu. Z čistě technického pohledu je současné nastavení již znovu více longové než shortové. Zároveň není nad trhem příliš mnoho silných resistencí. První z nich je až klouzavý průměr 200 (žlutá linie), další pak kulaté číslo 50 000 USD za jeden Bitcoin. Pokud k tomu přidáme skutečnosti, že jsme na kryptoměnovém trhu a v době tištění dolarů, je dobré být s dlouhodobými shorty extrémně opatrní. Pro dlouhodobé longové investiční pozice je dobré využít supporty pod trhem, ale také průrazy posledních swingových High, která budou vznikat po korekcích v růstovém trhu.

Kryptomeny BTCUSD 14. 2. 2022

Otevřete účet u krypto burzy Binance přes tento LINK a obchodujte o 10 % levněji! 

Přeji všem mnoho úspěchů
MS

Autor: Michal Stibor

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Kryptoměny: Bitcoin přešel do krátkodobého uptrendu