Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Kryptoměny: Bitcoin opět útočí na 50 000 USD

Kryptoměny

Bitcoin (BTC) v minulém týdnu zaznamenal jeden z nejsilnějších růstů za poslední dva roky. Díky tomuto pohybu se aktuálně nachází v oblasti resistence, kde začal poslední výraznější pohyb níže. Zároveň je i blízko silného kulatého čísla 50 000 USD za jeden BTC.

Z pohledu technické analýzy se v minulém týdnu obnovilo na BTC silné růstové momentum. Trh je aktuálně v krátkodobém, střednědobém i dlouhodobém uptrendu. Díky posílení se cena nachází v oblasti resistence, kde začal v minulosti poslední výraznější propad. Blízko je také kulaté číslo 50 000 USD. Pro ty, co vstupovali níže se naskýtá zajímavá možnost pro realizaci zisků. 

Co se týče vstupu do různých pozic (tradingových nebo investičních), tak v takto nastaveném trhu je velmi riskantní jít výrazně proti rozběhnutému uptrendu a hledat příležitosti do shortu. Místo toho je lepší soustředit se na supporty pod trhem pro vyhledání vstupů do longových krátkodobých a střednědobých tradingových, dlouhodobějších investičních nebo HODLing pozic. Aktuálně jde o swingové Low, kde do trhu v minulém týdnu vstoupili aktivní nakupující a souběh supportu v podobě kulatého čísla 40 000 USD a dalšího místa s aktivními nakupujícími.

Celkově dejte pozor na další vývoj situace na ostatních finančních trzích, hlavně amerického dolaru, který tvoří druhou měnu tohoto páru.

Template do platformy MT4 naleznete ZDE.

Kryptomeny BTCUSD 12. 2. 2024
Graf BTCUSD

Otevřete účet u krypto burzy Binance přes tento LINK a obchodujte o 10 % levněji! 

Přeji všem mnoho úspěchů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Kryptoměny: Bitcoin opět útočí na 50 000 USD