Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Kryptoměny: Bitcoin opět plně v downtrendu

Kryptoměny

Na začátku minulého týdne se zdálo, že Bitcoin (BTC) nastartoval opět k růstu. Ve zbytku týdne jsme však mohli sledovat přesný opak. Cena BTC se oproti americkému dolaru opět výrazně propadla a vrátila se tak i z krátkodobého pohledu do downrendu.

Na grafu níže je vidět jak probíhající střednědobý, tak nově vzniklý krátkodobý downtrend. Aktuálně cena vyklesala až do oblasti swingového supportu, kde v minulosti začal poslední silný pohyb výše. Všeobecně tak zůstává nastavení krátkodobých shortů na resistencích (v souladu s probíhajícím downtrendem) a využívání supportů ke vstupům do dlouhodobých investičních longových pozic. Všichni účastníci trhu by měli dávat pozor na situaci na Ukrajině. Zprávy z tohoto eskalujícího konfliktu mohou velmi náhle zahýbat i kryptoměnovými trhy. Na druhou stranu vysoká volatilita byla vždy vodou na mlýn krátkodobých spekulací. Každopádně je v aktuální situaci dobré být nenejvýše obezřetní. 

Kryptomeny BTCUSD 22. 2. 2022

Otevřete účet u krypto burzy Binance přes tento LINK a obchodujte o 10 % levněji! 

Přeji všem mnoho úspěchů
MS

Autor: Michal Stibor

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Kryptoměny: Bitcoin opět plně v downtrendu