Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Kryptoměny: Bitcoin má silné rostoucí momentum

Kryptoměny

Bitcoin (BTC) zaznamenal v posledních 10 dnech růst o více než 40 % (z 20 000 USD na 28 000 USD). Můžeme spekulovat, co přesně stojí za tímto růstem, zda jsou to problémy bank nebo něco jiného. V každém případě tu máme uptrend s velmi silným růstovým momentem. 

Z pohledu technické analýzy prorazil Bitcoin High range a přešel tak do uptrendu. Na podruhé došlo k proražení silné resistence. Aktuálně tak máme nakročeno k dalšímu růstu a brzy bychom se mohli podívat nad 30 000 USD. Pod trhem tak můžeme sledovat support oblasti pro vstupy jak do krátkodobých tradingových pozic, tak dlouhodobějších investic a HODLing. Vzhledem k tomu, že cena vytváří stále nová High máme zatím málo supportů, kterých bychom se mohli chytit. Jedním z nich je kulaté číslo 25 000 USD za jeden Bitcoin. V tomto místě se nachází aktuálně také Fibonacciho návrat 31,8 % z posledních uptrendového pohybu. Stále však pozor na další vývoj situace na ostatních finančních trzích, hlavně amerického dolaru.

Kryptomeny BTCUSD 20. 3. 2023

Otevřete účet u krypto burzy Binance přes tento LINK a obchodujte o 10 % levněji! 

Přeji všem mnoho úspěchů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Kryptoměny: Bitcoin má silné rostoucí momentum