Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Kryptoměny: Bitcoin letí vzhůru se silným momentem v zádech

Kryptoměny

Minulý týden byl na Bitcoinu (BTC) velmi zajímavý. V pondělí a úterý letěla cena silně vzhůru. Prorazila několik resistencí včetně kulatého čísla 30 000 USD a zastavila se až na úrovni 35 000 USD za jeden BTC. Zbytek týdne se pak nejznámější kryptoměna světa pohybovala do strany uvnitř range středeční svíčky.

Z pohledu technické analýzy se BTC nachází v silném krátkodobém a střednědobém růstu se silným momentem v zádech. Proražení úrovně 30 000 USD na třetí pokus znamenalo novou vlnu pozitivity, která se projevila pokračováním pohybu vzhůru až k dalšímu důležitému kulatému číslu, a to 35 000 USD, kde jsme byli opět svědky výběru zisků. Aktuálně se cena pohybuje do strany v rámci range středeční svíčky a čeká na další impuls.

V takto nastavaném trhu je velmi riskantní jít proti rozběhnutému uptrendu a hledat příležitosti do shortu. Místo toho je lepší soustředit se na zajímavé příležitosti pro vstupy do krátkodobých a střednědobých tradingových, dlouhodobějších investičních nebo HODLing pozic. Konkrétně jde o support, kde do trhu vstupili aktivní nakupující, začal současný růst, a kde se nachází úroveň 30 000 USD, která se po proražení stala supportem.

V případě korekce níže a dalšího následného růstu budou přibývat nové swingové supporty, které bude možné také využít pro vyhledání potenciálních vstupů do trhu. V oblati resistence nad trhem můžete realizovat výběr zisků. Nejblížší silná resistence je však v současné době poměrně daleko od trhu. Celkově dejte pozor na další vývoj situace na ostatních finančních trzích, hlavně amerického dolaru, který tvoří druhou měnu tohoto páru.

Kryptomeny BTCUSD 30. 10. 2023

Otevřete účet u krypto burzy Binance přes tento LINK a obchodujte o 10 % levněji! 

Přeji všem mnoho úspěchů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Kryptoměny: Bitcoin letí vzhůru se silným momentem v zádech