Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Kryptoměny: Bitcoin letí vzhůru s větrem v zádech

Kryptoměny

Bitcoin (BTC) v minulém týdnu pokračoval v silném růstu. Všemi resistencemi prolétl prakticky bez korekce. All Time High (ATH) je již v dohledu, necelých 10 %. 

Z pohledu technické analýzy pokračoval v minulém týdnu silný růst. BTC s růstovým momentem v zádech prorazil kulatá čísla 55 000 USD a 60 000 USD. Žádná z resistencí nebyla pro růst sebemenší překážkou. Aktuálně se cena nachází v oblasti swingové resistence, kde v minulosti začal silný pohyb níže po vytvoření ATH.  

Co se týče vstupu do různých pozic (tradingových nebo investičních), tak v takto nastaveném trhu je riskantní jít proti rozběhnutému uptrendu a hledat příležitosti do shortu. Ani sebesilnější resistence nemusí znamenat korekci nebo obrat trendu. Místo toho je lepší soustředit se při korekcích na supporty pod trhem pro vyhledání vstupů do longových krátkodobých a střednědobých tradingových, dlouhodobějších investičních nebo HODLing pozic. Aktuálně jsou první zajímavé supporty poměrně vzdálené. Korekce níže však budou vytvářet nové zajímavé oblasti pro realizaci vstupů do longů. 

Celkově dejte pozor na další vývoj situace na ostatních finančních trzích, hlavně amerického dolaru, který tvoří druhou měnu tohoto páru.

Template do platformy MT4 naleznete ZDE.

Kryptomeny BTCUSD 4. 3. 2024
Graf BTCUSD

Otevřete účet u krypto burzy Binance přes tento LINK a obchodujte o 10 % levněji! 

Přeji všem mnoho úspěchů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Kryptoměny: Bitcoin letí vzhůru s větrem v zádech