Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Kryptoměny: Bitcoin konsoliduje v oblasti resistence

Kryptoměny

Bitcoin (BTC) v minulém týdnu pokračoval v silném růstu, který zastavila swingová resistence, kde začal v minulosti jeden ze silných propadů.

Z pohledu technické analýzy pokračoval v minulém týdnu silný růst. BTC s růstovým momentem v zádech prorazil kulaté číslo 50 000 USD a dostal se až do oblasti swingové resistence. Tato úroveň znamenala zastavení růstu a přechod ceny do range.

Co se týče vstupu do různých pozic (tradingových nebo investičních), tak v takto nastaveném trhu je velmi riskantní jít výrazně proti rozběhnutému uptrendu a hledat příležitosti do shortu. Místo toho je lepší soustředit se na supporty pod trhem pro vyhledání vstupů do longových krátkodobých a střednědobých tradingových, dlouhodobějších investičních nebo HODLing pozic. Aktuálně jde o kulaté číslo 45 000 USD a dvě swingová Low, kde do trhu v minulosti vstoupili aktivní nakupující.

Celkově dejte pozor na další vývoj situace na ostatních finančních trzích, hlavně amerického dolaru, který tvoří druhou měnu tohoto páru.

Template do platformy MT4 naleznete ZDE.

Kryptomeny BTCUSD 19. 2. 2024
Graf BTCUSD

Otevřete účet u krypto burzy Binance přes tento LINK a obchodujte o 10 % levněji! 

Přeji všem mnoho úspěchů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Kryptoměny: Bitcoin konsoliduje v oblasti resistence