Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

WEBINÁŘ: BITCON NA ATH. KDE TEĎ HLEDAT PŘÍLEŽITOSTI V KRYPTOSVĚTĚ?
Svět kryptoměn není pouze o Bitcoinu. Většina kryptoaktiv zatím BTC nenásledovala a zůstává od svých ATH vzdálena i několik stovek procent. To nám nabízí zajímavé možnosti pro vyhledání vstupů do různých tradingových a investičních pozic. ;-) 

Máme pro vás další exklusivní webinář na toto téma!

Kryptoměny: Ani lepší ceny Bitcoinu zatím nepřilákaly silné nakupující

Kryptoměny

Po turbulentním předminulém týdnu, který díky krachu 4. největší kryptoměnové burzy světa FTX znamenal pro  Bitcoin (BTC) a ostatní virtuální měny silný propad, jsme svědky uklidnění a přechodu ceny do range. Přestože jsme již výrazně pod cenou 20 000 USD za jeden BTC, nejsou v trhu patrné známky příchodu silných nakupujících, kteří by zaveleli k růstu ceny. 

Z pohledu technické analýzy jsme v posledním týdnu v pohybu do strany v úzké range. Situace se tak uklidnila a volatilita se vrátila do starých kolejí. V aktuální situaci zůstává být trh velmi nevyspytatelný. Vzhledem k převládajícímu downtrendu a nejistotě panující v celém kryptosvětě je lepší vyhnout se krátkodobým tradingovým longovým obchodům. Supporty pod trhem (swingové Low, kulaté číslo) budou dobrými úrovněmi pro vstupy do dlouhodobějších investic a pro HODLing. Jiné supporty aktuálně v trhu moc nejsou, protože cena testuje téměř dvouletá minima, kdy byl celý krytpoměnový svět v úplně jiné pozici, než dnes. Nemají proto pro mě téměř žádnou vypovádající hodnotu. Krátkodobí shortaři mohou využít k vyhledávání vstupů do obchodů Fibonacciho návraty z posledního downtrendového pohybu, případně swingové High nebo kulaté číslo 20 000.

Stále pozor na další vývoj situace na Ukrajině i ostatních finančních trzích, hlavně amerického dolaru. Zprávy z tohoto konfliktu mohou velmi náhle zahýbat i kryptoměnovými trhy. Každopádně je v aktuální situaci dobré být stále nenejvýše obezřetní.

Kryptomeny BTCUSD 23. 11. 2022

Otevřete účet u krypto burzy Binance přes tento LINK a obchodujte o 10 % levněji! 

Přeji všem mnoho úspěchů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Kryptoměny: Ani lepší ceny Bitcoinu zatím nepřilákaly silné nakupující