Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Jak plug-in Admirals Supreme pro MetaTrader může pomoci posunout Vaše obchodování na vyšší úroveň

Očima brokerů

Společnost Admirals spustila svůj plugin Supreme pro platformu MetaTrader v roce 2018 a zatím se těší vynikajícímu zájmu věrných klientů. Verze Supreme pro MT4 nebo MT5 je pro všechny klienty zdarma. Řeší mnoho nedostatků pro zlepšení, kterých si MetaQuotes jako firma nevšimla.

Společnost Admirals přistupovala k vývoji pluginu z pohledu obchodníka.

  • Jaké doplňky by musely být provedeny, aby oceněné platformy MetaTrader byly lepší než konkurence?
  • Jaká vylepšení by byla pro obchodníky přínosná z hlediska používání grafů a provádění fundamentální i technické analýzy?

Admirals v programu pokračovali i v uplynulých třech letech. Od vydání první verze Supreme se technická jednotka Admirals věnovala čas vylepšování platformy, tak aby z ní klienti mohli vytěžit co nejvíce.

Tento cyklus vývoje je kontinuální a tým Admirals hodlá v průběhu roku 2021 zavádět další vylepšení.

Myšlenkou vylepšení Supreme bylo navázat na úspěch platformy MetaTrader a přidat funkce a výhody platformě, která je již nyní považována za jedničku mezi progresivními obchodníky na celém světě.

Edice Supreme umožňuje uživatelům zlepšit jejich analýzu a obchodní rozhodnutí. Plugin funguje jak na platformě MetaTrader 4, tak na platformě MetaTrader 5 a obsahuje více než 60 doplňků ke standardní platformě MetaTrader.

Mezi hlavní funkce patří:

  • Globální názory je funkce, která odhaluje tržní náladu celosvětových obchodníků pro konkrétní finanční instrumenty.
  • Mini terminál je cenný nástroj pro správu obchodů, který umožňuje obchodníkům otevírat a spravovat obchodní pozice.
  • Obchodní terminál představuje efektivní způsob správy všech účtů a příkazů na jednom místě.
  • Tick Chart Trader umožňuje sledovat cenové pohyby na nízkém časovém rámci. Můžete obchodovat přímo z tickového grafu, exportovat data a přepínat různé typy grafů.
  • Buďte v obraze se zprávami v reálném čase poskytovanými přímo v platformě MetaTrader.
  • Sbírka cenných indikátorů, které Vám pomohou při obchodování. Jedná se o doplňky ke standardním technickým indikátorům, které jsou již zabudovány v platformách MetaTrader.
  • Simulátor obchodování Vám umožní otestovat si své strategie, což je důležitý nástroj předtím, než na trh vložíte reálné prostředky.
  • Mini graf umožňuje umístit více časových rámců a typů grafů do jednoho celkového grafu.

Jedním z doplňků, který ve standardních platformách MetaTrader chyběl, byly pivot points, suporty a rezistence. Mnoho obchodníků, kteří obchodují price action, považuje pivot points za zásadní pro svou metodu analýzy a strategii.

Dříve jste museli hledat v databázi MetaTrader a v databázi kódu, abyste našli funkci pivot points. Společnost Admirals Vás tohoto úkolu ušetřila díky tomuto promyšlenému doplňku.

Společnost Admirals se však s pluginem Supreme nespokojila a od jeho uvedení na trh svou platformu neustále vylepšuje. V roce 2020 přidali indikátor vodoznaku a funkci Spread Recorder.

Indikátor vodoznaku umožňuje zobrazit symboly a informace o účtu přímo v grafu, aniž by se okno zaplnilo.

Kliknutím na tlačítko získáte přístup k údajům o spreadu, swapech, odpočtu příští svíčky a uvidíte svůj aktuální zisk/ztrátu na instrumentu.

Spread Recorder byl dříve k dispozici pouze pro MetaTrader 4 a jeho vylepšená verze je nyní k dispozici pro MT5.

Vylepšení zobrazuje aktuální, minimální/maximální a průměrné spready pro všechny vaše obchodní instrumenty i pozice, a umožňuje zaznamenávat náklady na spready za zvolené období.

Pokud se podíváte například na hlavní měnový pár EUR/USD, můžete rychle zjistit typické spready za vybrané období, což je zásadní srovnávací nástroj pro skalpery a denní obchodníky.

Nejenže si tak můžete udělat představu o trvale nízkých spreadech, které Admirals nabízí, ale funkce také ukazuje nejlepší časy pro obchodování, pokud si chcete zajistit co nejkonkurenčnější spready.

Významnou výhodou pluginu je rychlost jeho instalace. Instalace trvá několik sekund. Po instalaci se nemusíte přihlašovat a odhlašovat, platforma Vás udržuje přihlášené.

Stažení pluginu Admiral Markets Supreme Edition pro reálné i demo účty je jednoduché.

Navštivte webové stránky Admiral Markets a otevřete si účet pro přístup k platformě MetaTrader.

https://admiralmarkets.com/cz/start-trading/account-types

Poté v nabídce vyberete možnost Začít obchodovat, kde se musíte zaregistrovat a vytvořit si účet.

Zvolte na kterou z platforem chcete plugin nainstalovat: MT4 nebo MT5.

O společnosti Admirals

Společnost Admirals byla založena v roce 2001 a je několikrát oceněný jakožto online finanční broker, který nabízí konkurenceschopné spready a nízké poplatky. Admirals nabízí obchodování na Forexu a CFD na mnoho produktů, včetně energií, akcií, dluhopisů, ETF, indexů a kovů. 

Prostřednictvím Admirals mají obchodníci přístup k high-tech platformám, jako je MetaTrader 4 a 5, na webu, mobilních zařízeních a stolních počítačích pro maximální obchodní zážitek. Mobilní platformy jsou vylepšeny pro systémy iOS a Android a klienti mají také přístup k pluginu MetaTrader Supreme Edition. 

Klienti společnosti Admirals mají bezplatný přístup k webinářům, seminářům a videím. Klienti mohou obchodovat ze 150 zemí a vybírat z široké nabídky účtů podle softwarových platforem, které klienti preferují, jejich zkušeností a finanční situace. 

Jako broker je Admirals regulovaný a licencovaný v mnoha jurisdikcích, včetně Financial Conduct Authority (Velká Británie), Cyprus Securities and Exchange Commission (Kypr), Financial Supervision Authority (Estonsko), Australian Securities and Investments Commission (Austrálie), Financial Services Authority of Seychelles (Seychely).  

Klienti mohou své účty financovat prostřednictvím kreditní/debetní karty, bankovního převodu, PayPal, Skrill, Union Pay, Neteller, AstroPay a Trustly.

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Jak plug-in Admirals Supreme pro MetaTrader může pomoci posunout Vaše obchodování na vyšší úroveň