Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Jak Elon Musk vysvětlil kryptoměny v Saturday Night Live

Kryptoměny

Mnoho lidí čekalo, že Elon Musk představí minci milionům lidí, čímž se zvýší zájem o token. Očekávání však nebyla naplněna a místo toho, aby udělal to, co si DOGE armáda přála, se Elon Musk jednoduše zapojil do komediální show.

Všechno to začalo zvláštním skečem pro Den matek, kde účinkující sdíleli několik hezkých slov se svými matkami. Poté, během Elonova hovoru, využila jeho matka příležitosti a požádala ho, aby jí v tento den nedal žádný Dogecoin.

Jsem opravdu nadšená svým dárkem ke Dni matek,” řekla Maye Musková, matka miliardáře Elona Muska a s kamennou tváří dodala: “jen doufám, že to není Dogecoin”.

Je,” vtipkoval generální ředitel společností Tesla a SpaceX. A tak začala krvavá lázeň.

Druhé kolo přišlo o několik minut později, když se Elon Musk zúčastnil slavného „Weekend Update“ – který simuluje zpravodajskou show. Musk byl představen jako odborník na kryptoměny jménem „Lloyd Ostertag“.

Otevřete účet u krypto burzy Binance přes tento LINK a obchodujte o 10 % levněji! 

V této části vysvětloval Musk divákům show na NBC kryptoměnu, než se ho hostitelé Michael Che a Colin Jost opakovaně ptali „co je to Dogecoin“ a Elonovy odpovědi se ukázaly jako neuspokojivé. Ačkoli řekl, že kryptoměny mohou být „budoucností měny“ a že mohou „ovládnout svět“, nakonec poté, co Musk poznamenal, že Dogecoin začal jako vtip, všichni souhlasili s tím, že DOGE není nic jiného než mnoho povyku pro nic.

V poslední části show Musk vtipkoval o vytvoření nové měny na základě „všeho, co řeknu“, než účinkující (stručně) vysvětlily tradiční monetární systém.

Od neděle do sobotního večera, těsně před začátkem show, cena DOGE vyskočila o 73 %, zdá se na základě spekulací, že by token mohl získat podporu z Muskova vystoupení v pořadu SNL. Nakonec se během celého hodinového programu Dogecoin propadl a zaregistroval největší červenou svíčku v celé jeho historii. Krachl z maxima 0,7 USD na minimum 0,42 USD. Hodinová svíčka se nakonec uzavřela na 0,54 USD. V době psaní je už pod 50ti centy.

dogeusd
zdroj: tradingview

Musk však také tento týden varoval své followery na Twitteru, aby „investovali opatrně“, přičemž krypto může být zábavným spekulativním nástrojem.

Otevřete účet u krypto burzy Binance přes tento LINK a obchodujte o 10 % levněji! 

Zdroj: CryptoSvět

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Jak Elon Musk vysvětlil kryptoměny v Saturday Night Live