Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

WEBINÁŘ: BITCON NA ATH. KDE TEĎ HLEDAT PŘÍLEŽITOSTI V KRYPTOSVĚTĚ?
Svět kryptoměn není pouze o Bitcoinu. Většina kryptoaktiv zatím BTC nenásledovala a zůstává od svých ATH vzdálena i několik stovek procent. To nám nabízí zajímavé možnosti pro vyhledání vstupů do různých tradingových a investičních pozic. ;-) 

Máme pro vás další exklusivní webinář na toto téma!

Investování v recesi? Učte se od těch nejlepších v oboru již tuto sobotu!

Očima brokerů

Online investiční konference 2022 se blíží! Již tuto sobotu 26. 11. od 13:00 vystoupí v živém vysílání na YouTube kanálu XTB přední odborníci českého i slovenského světa financí. Hlavním tématem je investování v době recese – řečníci se zaměří na aktuální stav trhů i ekonomiky a přidají svůj výhled na nadcházející rok(y). Přihlásit se můžete na tomto webu XTB; po vyplnění formuláře Vám dorazí odkaz na vysílání na Váš e-mail.

V dnešní době nezáleží na tom, zda patříte mezi investory a sledujte aktuální dění na trzích či v ekonomice. Výkyvy napříč trhy a zpomalení ekonomiky se dotýkají každého z nás. Proto jistě nemusíme zmiňovat, že právě nyní je potřeba se v situaci lépe orientovat. Vaše neznalost situace by totiž mohla vést k vaší finanční ztrátě. Ty, kteří neinvestují, ztrestá vysoká inflace. Naopak ti, kteří investují, riskují ztráty kvůli vysoké volatilitě a obecné nejistotě či přímo ekonomické recesi.

Jak tedy naklonit šance na svou stranu? Znát přístup a přesný postup těch nejlepších ve finančním a investičním oboru. Od koho jiného čerpat informace a strategie než od těch, kteří zažili podobných situací více a řeší výše zmíněné problematiky na denní bázi již mnoho let? A právě ti nejlepší investoři, ekonomové a analytici z Česka i Slovenska vystoupí tuto sobotu na Online investiční konferenci 2022.

Konferenci pořádá brokerská společnost XTB již několik let. I letos se organizátoři zaměřili hlavně na praktické a aktuální informace – témata jednotlivých řečníků se proto točí okolo makroekonomického výhledu a konkrétních investičních strategií pro toto nelehké prostředí. Například Anna Píchová zde představí sektory, které vás mohou zachránit v období recese. Štěpán Pírko se zaměří na long i short systematické strategie. Dále zde vystoupí také Dominik Stroukal, Michal Stupavský, Boris Tomčiak a mnoho dalších.

Těšit se můžete také na tři panelové diskuze. V té první, která otevře celou konferenci, vystoupí Daniel Gladiš s Jaroslavem Brychtou. Oba elitní investoři se zaměří na to nejpodstatnější – jak oni sami přemýšlí nad aktuálním stavem a výhledem na příští rok a jakým způsobem tomu v praxi přizpůsobují své investice. Rozeberou zajímavé pozice a pohyby svých portfolií a prozradí také sektory, kterým věří.

Druhá panelová diskuze se zaměří na potenciální černé labutě, které mohou přijít v roce 2023. Štěstí přeje připraveným a vám s tím pomohou Jaroslav Šura, Ronald Ižip a Petr Novotný.

Na závěr celé konference proběhne třetí diskuze, ve které se bude bavit Dominik Stroukal, Juraj Karpiš a Michal Stupavský. Zaměří se na důležitost makroekonomických ukazatelů a na zásadní otázku pro každého investora, a to zda bude mít makro na trhy větší vliv než doposud.

KDY: sobota. 26. listopadu od 13:00

KDE: YouTube kanál XTB (neveřejné vysílání)

PŘIHLÁŠENÍ: zdarma na tomto webu XTB: https://cz.xtb.com/online-investicni-konference-2022
po vyplnění formuláře Vám dorazí odkaz na vysílání do e-mailu

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Investování v recesi? Učte se od těch nejlepších v oboru již tuto sobotu!