Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Investování jasně a prakticky - podzimní konference MoneyExpo Invest 2019

Informujeme

Tisková zpráva, 6. 11. 2019
Konference MoneyExpo Invest Praha 2019 navazuje na tradici úspěšných konferencí o obchodování na finančních trzích MoneyExpo Trading. Přináší tak praktické a snadno využitelné informace do další oblasti týkající se peněz, a tou je investování.

Akce se uskuteční v pátek 29. 11. 2019 v Konferenčním centru City v Praze na Pankráci. Naším cílem je, předat vám, investorům, jednoduchou a srozumitelnou formou dostatek informací, abyste se mohli o svých penězích sami kvalitně rozhodovat. Konference je tak určena pro každého, kdo ví, že peníze na běžném nebo spořícím účtu nejsou tou správnou volbou.

V programu se tak můžete těšit na mnoho praktických přednášek na různá investiční témata. Od nemovitostí, fondů, přes dividendové akcie, až po peer-to-peer investování nebo startupy. Velkým tématem bude také možný příchod krize na světové finanční trhy. Své názory, zkušenosti, tipy a rady s vámi budou sdílet nejenom čeští odborníci, ale také zahraniční investoři.

Ústředním bodem všech konferencí MoneyExpo je praktická využitelnost získaných informací. Odnesete si tak hned celou řadu know-how, které budete moci ihned implementovat do svého investičního portfolia.

Více informací včetně programu naleznete na stránkách konference:

https://invest.money-expo.cz/

Přijďte a NECHTE SE INSPIROVAT!

Těšíme se na vás v pátek 29. 11. 2019
Tým MoneyExpo

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Investování jasně a prakticky - podzimní konference MoneyExpo Invest 2019