Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: Zóna supportu na USDJPY

Intraday/Swing

V minulém týdnu jsem realizoval zisk ze zde avizovaného shortového obchodu na měnovém páru USDJPY, kde jsem realizoval zisk 45 pipů. Podobně jako v uplynulém týdnu, i v tomto se budu soustředit především na měnový pár USDJPY, kde v aktuálním downtrendu očekávám vznik nové příležitosti.

Downtrendové směřování na trhu japonského jenu hledá aktuálně svůj odrazový můstek. Takovou zónu supportu nacházím mezi cenovými hladinami 104.65 až 104.82. První zmíněná úroveň je bývalou krátkodobou rovnováhou z poloviny září letošního roku. Na úrovni 104.82 se v tomto týdnu nachází pivotová úroveň supportu S2 a mezi těmito dvěma cenami ještě leží fibonacciho úroveň 161.8, konkrétně na hladině 104.70.

2020_10_15 Intermarket analyza USDJPY

Svou objednávku v rámci této zóny budu zadávat u nejbližší možné úrovni od aktuálního trhu, což je konkrétně cena 104.82, přičemž příkaz jako takový budu zadávat 1 pip nad ní, abych měl větší pravděpodobnost vyplnění příkazu. Profit target pro tuto pozici budu zadávat na cenovou hladinu 105.21, tedy 1 pip pod týdenní úrovní S1. Stop loss pak zadám na cenu 104.43.

Přeji mnoho štěstí
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza: Zóna supportu na USDJPY