Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: Zisk na jenu a další příležitost

Intraday/Swing

Začalo září a výkonnost mého tradingu šla výrazně nahoru. Dnes se vyplnil další profit target u mé shortové pozice na USDJPY, ze které si odnáším zisk 81 pipů. Celkově je tak skóre v rámci Intermarket analýza v letošním roce 19 zisků a 8 ztrát, respektive winning 70,37 % při RRR 1:1. Svůj čekající shortový příkaz na EURUSD ruším.

Další obchodní příležitost, kterou vidím na měnovém páru USDJPY je poměrně riskantní a krátkodobá. V rámci probíhajícího downtrendu budu obchodovat odraz směrem výše na shluku supportů okolo cenové hladiny 106.83 (fibo level 161.8). Jeden pip nad ní budu vstupovat do longu s profit targetem na úrovni týdenního S1, na ceně 107.17. Stop loss budu mít umístěný na ceně 106.49 (nepujde zde tedy čistě o RRR 1:1).

https://puu.sh/EkX0R/327b0d2824.png

Dalším aktuálně zajímavou situací je shortová příležitost na GBPUSD, kterou jsem zde prezentoval minulý týden. Vlivem změny rozmístění pivotových úrovní posunuji svůj profit target na 1.2573. Vstup do shortu mám na 1.2642 a i stop loss tak posunuji 1.2712. Ostatní úrovně, kde očekávám otočku jsou zaznamenané v grafu výše (především viz EURUSD). Trh je ale daleko, tudíž to zatím řešit nebudu.

Přeji mnoho štěstí
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza: Zisk na jenu a další příležitost