Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Intermarket analýza: Zajímavé příležitosti na euru a jenu

Intraday/Swing

Během uplynulého týdne se podařilo vyplnit můj shortový příkaz na libře. Aktuálně je tato pozice cca 10 pipů v zisku. V tomto týdnu se budu zabývat především revizích mých čekajících objednávek na zbylých hlavních měnových párech. Více v článku níže.

Nejdříve se pojďme podívat na měnový pár EURUSD. Aktuální čekající příkaz na short, jenž se nachází nad současnou cenou ponechám beze změn. Čekající příkaz na long, umístěný pod aktuální cenou, budu rušit. Místo něj umisťuji v návaznosti na aktuálně vytvořený downtrendový swing s korekcí svou limitní nákupní objednávku na cenovou hladinu 1.0902, profit target pak na úroveň týdenního S2 na cenu 1.0964. Stop loss pak na 1.0840.

https://puu.sh/EG4te/a745332a82.png

Na měnovém páru USDJPY mi unikl skvělý vstup a ruším tak svůj shortový čekající příkaz. Místo něj svůj potenciální short přemístím na cenovou hladinu 109.82 a profit target k němu na 109.33, což je významná úroveň supportu. Na cenové hladině 110.31 umístím svůj stop loss.

Přeji hodně štěstí
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza: Zajímavé příležitosti na euru a jenu