Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: USDJPY má nakročeno k otestování support zóny

Intraday/Swing

Na trzích hlavních měnových párů se nic převratného v uplynulém týdnu neudálo. Měnové trhy stále vede americký dolar a nevyzpytatelný sentiment, který stojí v pozadí. Očekávám vyšší "rozkmitání" trhů po zveřejnění čtvrtečních makro ekonomických dat, především na britské libře. Na japonském jenu ale budu očekávat příznivou situace již dříve.

Než se dostanu k očekávané příležitosti na japonském jenu, popíšu zde posun své shortové pozice na EURUSD. Jelikož mi jen velmi těšně unikl vstup do obchodu a trh se dvakrát otočil pár pipů od mé rezistence, jsem nucený posunout vstup do obchodu na vyšší úroveň. Nově tak budu vstupovat do shortu na cenové hladině 1.1229 a svůj profit target budu umisťovat na úroveň kulatého čísla na 1.1200. Stop loss pak bude ležet na 1.1258.

https://puu.sh/EAO7P/3a0486a9c6.png

Na měnovém páru USDJPY se schyluje k zajímavé příležitosti u cenové hladiny 107.06, kde leží týdenní pivotová úroveň S2, zároveň pod ní leží kulaté číslo 107.00 a na stejné ceně fibo 161.8 z právě probíhajícího downtrendového swingu. Já budu vstupovat na 107.07 a profit target umístím na ceně 107.61, tedy 1 pip pod týdenním S1. Stop loss pak bude na 106.53.

Přeji mnoho obchodního štěstí
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza: USDJPY má nakročeno k otestování support zóny