Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: Úpravy pozic na USDJPY a GBPUSD

Intraday/Swing

V minulém týdnu jsem zaznamenal zisk z shortové pozice na USDJPY, a to konkrétně 48 pipů. V tomto roce jsem zde avizoval 17 obchodních pozic (s RRR 1:1), ze kterých jich 13 bylo ziskových. Winning tak aktuálně činí 76,47 %. Aktuálně mám stále ještě otevřenou longovou pozici na EURUSD, kde se zatím bohužel o pár pipů nepodařilo dosáhnout profit targetu.

Jelikož se situace za poslední týden vlivem cenového vývoje změnila, budu měnit i své příkazy na USDJPY a GBPUSD. Na libře posunu nákupní příkaz na cenu 1.2308, profit target umístím na úroveň týdenní S2, na cenu 1.2390. Stop loss bude při zachování RRR 1:1 umístěn na cenovou hladinu 1.2226.

Na USDJPY měním short příkaz z 109.50 na 109.41, což je pip pod úrovní týdenního R2. Profit target zůstává na 109.01, nicméně stop loss se mi, abych zachoval RRR 1:1, změnil na 109.81.

https://puu.sh/DTGdc/0b8cfda1cc.png

Bohužel ať hledám, jak hledám, nedaří se mi najít jiné než aktuálně zveřejněné upravené pozice. Letní měsíce se obecně vyznačují nudnějšími tržními situace způsobenými sníženou volatilitou. Nenutit se zbytečně do otevírání pozic považuji za zásadní prvek mého obchodního přístupu. Limitní objednávky v trhu mám, takže budu v klidu čekat, co se stane a užívat léta.

Přeji vám mnoho úspěchů v tradingu a příjemný průběh léta :)
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza: Úpravy pozic na USDJPY a GBPUSD