Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: Tento týden raději opatrně

Intraday/Swing

Trading je převážně těžkou prací, každodenním zápolením s protivníky na trhu a i přesto, že vaše analýza je velmi kvalitně propracovaná, někdy se prostě trh rozhodne jít proti vám a když spadnete na zem, ještě do vás kope. Minulý týden však znovu potvrdil, že se tvrdá práce vyplácí a konzistentní ziskové obchodování je otázkou silné vůle a kvalitní analýzy. 

Pokud jste četli mé poslední dva příspěvky a řídili se mými názory, mohli jste zaznamenat obrat na USD, který jsem dlouho očekával a zobchodovat dva velmi dobré body obratu na USDJPY (111,20) a EURUSD (1,1120). Pro mě osobně znamenaly zisk 37 pipů na EURUSD na první části pozice, 50 pipů na druhé (před vyhlašováním jsem pozici zavřel), 80 pipů zisk na libře a 93 pipů na USDJPY.

Tento týden bude protkán mnoha vyhlašováními a volatilita v tomto týdnu je těžko předvídatelná. Osobně budu zvažovat short pozici na EURUSD na hodnotě 1,1450, kterou bych hedgovat long pozicí na GBPUSD. Nicméně pro konzervativnější tradery bude vhodnější se tento týden nepouštět do větších akcí.

Přeji mnoho úspěchů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza: Tento týden raději opatrně