Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: Support zóna na USDJPY

Intraday/Swing

V minulém týdnu jsem realizoval 50 pipový zisk ze zde avizovaného longového obchodu na měnovém páru EURUSD. Je to v tomto roce můj druhý obchodu a zároveň také druhý zisk v rámci Intermarket analýzy I. V tomto týdnu se zaměřím na měnový pár USDJPY.

V následujících dnech je má soustředěnost upřena především na trh měnového páru amerického dolaru s japonským jenem. Relativně pozvolný downtrend, který je přítomný na trhu USDJPY, mi poskytuje několik úrovní supportu zakládajících se na fibonacci úrovni 161.8 ležící mezi dalšími dvěma úrovněmi supportu 108.2 (týdenní S1) a 107.69 (týdenní S2). Taktéž je potřeba zdůraznit, že v dané oblasti se nachází taktéž support z price action a kulaté číslo 108.00.

https://puu.sh/F6Lp2/6dca3fb7be.png

Můj přístup k této příležitosti bude tradiční. Vstup do longu umístím 2 pipy nad nejbližší supportovou úroveň, tedy nad 108.02. Profit target budu zadávat na cenové hladině 108.62, tedy 2 pipy pod úroveň týdenního pivot pointu. Stop loss umístím klasiky ve stejné vzdálenosti od vstupu na druhou stranu, tedy na cenu 107.46.

Přeji hodně štěstí
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza: Support zóna na USDJPY