Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

WEBINÁŘ: BITCON NA ATH. KDE TEĎ HLEDAT PŘÍLEŽITOSTI V KRYPTOSVĚTĚ?
Svět kryptoměn není pouze o Bitcoinu. Většina kryptoaktiv zatím BTC nenásledovala a zůstává od svých ATH vzdálena i několik stovek procent. To nám nabízí zajímavé možnosti pro vyhledání vstupů do různých tradingových a investičních pozic. ;-) 

Máme pro vás další exklusivní webinář na toto téma!

Intermarket analýza: Spekulace na test low obchodní range na euru

Intraday/Swing

V minulém týdnu se bohužel mé příležitosti na euru a libře nevyplnily, jelikož dolar začal posilovat a oba tyto měnové páry se vydaly opačným směrem. Z dřívějška jsem měl na libře ještě čekající long u kulatého čísla 1.2500, který mi to bohužel o 4 pipy nevyplnilo a trh se pak odrazil asi o 50 pipů výše.

Ruším tedy všechny mé čekající objednávky na těchto měnách a pro tento týden budu vyhledávat nové příležitosti. Otevřená longová pozice na USDJPY je zatím v otevřeném zisku asi 15 pipů. Věřím, že v následujícím týdnu už by USDJPY konečně mohl dosáhnout úrovně mého profit targetu. Do té doby se budu soustředit na trh měnového páru EURUSD. Aktuální downtrendový pohyb směřuje k otestování dolní hrany dlouhodobé range.

https://puu.sh/DHM4l/7e1512caad.png

Já budu brát svůj long v očekávání odrazu ke středové ceně této range. Limitní nákupní příkaz tak zadávám 1 pip nad nejbližší úroveň supportu, na cenu 1.1129. Pod touto PA úrovní se nachází týdenní S2 na 1.1111, fibo level na 1.1115 a kulaté číslo 1.1100. Svůj profit target umístím na poslední výrazné swingové low, tedy 1.1179. Stop loss jako vždy zadám s ohledem na RRR 1:1.

Přeji mnoho štěstí
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza: Spekulace na test low obchodní range na euru