Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: Silná rezistence na USDJPY

Intraday/Swing

V minulém týdnu jsem zaznamenal jednu ztrátu 43 pipů na EURUSD, jež jsem avizoval jako příležitost minulý týdne, a jeden zisk 122 pipů na GBPUSD, jenž jsem avizoval v půlce srpna a vyplnil se až na začátku tohoto týdne. Celkově se tak mé letošní skóre změnilo na 17 zisků a 8 ztrát, což činí winning rovných 68 % při RRR 1:1.

Short pozici na měnovém páru GBPUSD ruším. Mimochodem, všimněte si, že jsem v podstatě 3 týdny dopředu odhadl na pip otočku na libře. Nyní je trh více než 280 pipů výše a žádná fundamentální analýza tomu nepředcházela. Vzpomeňte si na mě, až zítra uslyšíte na ČT24, že Boris Johnson něco neprosadil, antibrexitáři si mnou ruce a libra kvůli tomu prudce vzrostla. Pojďme se raději podívat na trading v příštím týdnu. Aktuálně je jediným trhem, který mě bude následující týden zajímat mezi hlavními měnovými páry, bude USDJPY.

https://puu.sh/EdqzB/03ac34f7d9.png

Několik zajímavých levelů se na USDJPY nachází okolo cenové hladiny 108.00. Kromě kulatého čísla tu máme také týdenní pivotovou úroveň R2 na ceně 108.03. Nad ní se nachází ještě fibo rezistence 161.8 na ceně 108.09 a na 108.13 leží level, ze kterého startoval krátký uptrend na konci července a nezareagoval, když šla cena směrem dolu. Tohle všechno mi hraje do karet.

Budu vstupovat u nejbližšího levelu, tedy u kulatého čísla 108.00 a svůj profit target umístím 2 pipy nad týdenní R1, na cenu 107.17. Stop loss budu umisťovat jako vždy při zachování RRR 1:1.

Přeji hodně štěstí
MS

 

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza: Silná rezistence na USDJPY