Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

WEBINÁŘ: BITCON NA ATH. KDE TEĎ HLEDAT PŘÍLEŽITOSTI V KRYPTOSVĚTĚ?
Svět kryptoměn není pouze o Bitcoinu. Většina kryptoaktiv zatím BTC nenásledovala a zůstává od svých ATH vzdálena i několik stovek procent. To nám nabízí zajímavé možnosti pro vyhledání vstupů do různých tradingových a investičních pozic. ;-) 

Máme pro vás další exklusivní webinář na toto téma!

Intermarket analýza: Silná rezistence na EURUSD

Intraday/Swing

V uplynulém týdnu jsem realizoval ztrátu 49 pipů z shortu na měnovém páru USDJPY vlivem příliš prudkého pohybu směrem vzhůru. V trhu mám ještě čekající příkaz na GBPUSD, který nebyl vyplněn. Jelikož se trh vydal opačným směrem, tento příkaz nyní ruším. V tomto týdnu se budu zaměřovat na nové příležitosti na hlavních měnových párech.

V tomto týdnu se budu zaměřovat především na trhu měnového páru EURUSD, kde vidím velmi zajímavou zónu rezistenčních úrovní začínající na kulatém čísle 1.0900, nad níž se nachází pivotová rezistenční úroveň R1 na ceně 1.0916 a dva pipy nad ní fibo úroveň 161.8. Dále pak na cenového hladině 1.0935 leží 50 % dlouhodobějšího downtrendového cenového swingu.

https://puu.sh/Fe7Sr/6cb97ba709.png

Já budu vstupovat do shortu ceně 1.0898. Svůj profit target umístím na cenové hladině 1.0832, tedy dva pipy na úrovní týdenního pivot pointu. Pro nastavení stop lossu použiji cenovou hladinu, která odpovídá stejné vzdálenosti od vstupu k profit targetu, konkrétně půjde o cenovou úroveň 1.0964.

Přeji mnoho úspěšných obchodů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza: Silná rezistence na EURUSD