Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: Schyluje se k posílení dolaru?

Intraday/Swing

Minulý týden jsem zde upozorňoval na nákupní signál na libře na 1,2932. Ti z vás, kteří pravidelně čtou mé příspěvky, si mohli odnést z trhu 110 pipový zisk, když GBPUSD tento týden zasáhla target na hodnotě 1,3043. Euro nám bohužel příležitost ke vstupu do long pozice nedalo. Libra se nyní dle mého názoru pohybuje v širší rangi a proražení low trhu, které je na hodnotě 1,2796, neočekávám.

To, co očekávám tento týden, je lehké posilování dolaru, po kterém by mohlo dojít k otočkám na EURUSD a USDJPY. Konkrétně japonský jen našel svůj silný support na psychologické hranici 100 jenů za dolar. Na euru naopak proběhlo odmínutí ceny kolem hodnoty 1,3000 a věřím, že dokud se euro bude pohybovat pod tímto levelem, má USDJPY šanci posilovat.

Budu otevírat longovou pozici na USDJPY pod hodnotou 100,47 a prvním targetem pro mou pozici bude úroveň 101,54 (týdenní pivot) a druhou budu spekulativně držet až k hodnotě 102,30. Své longové přesvědčení na USDJPY mi potvrzuje EURUSD, které stále neprorazilo nad úroveň 1,1309.

Přeji hodně úspěšných tradů
MS

 

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza: Schyluje se k posílení dolaru?