Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Intermarket analýza II: Schyluje se k otočce na AUDUSD

Intraday/Swing

V uplynulém týdnu bohužel nedošlo na vyplnění žádného z mých příkazů na komoditních měnových párech. Trh USDCAD se vydal jiným směrem a na NZDUSD trh ještě nestačil dojít k mé vstupní cenové hladině. Na trhu novozélandského dolaru se však již brzo můžeme dočkat otevření pozice, jelikož se trh kontinuálně v probíhajícím downtrendu přibližuje k ceně 0.6500.

Zanechávám tedy v trhu oba příkazy z minulého týdne v nezměněné podobě. V tomto týdnu se budu zabývat především situací na měnovém páru AUDUSD, kde vidím slušnou šanci na otočení trhu mírně nad 0.6800. Jsou zde totiž 3 levely, které stojí za povšimnutí. Kromě kulatého čísla 0.6800 se na ceně 0.6825 nachází fibo support z dlouhodobého swingu a na ceně 0.6832 leží týdenní S3. V současné chvíli se trh nachází již pod týdenním S2, což značí silný tlak na pokles ceny AUDUSD.

https://puu.sh/Dt5E9/3e8457b47e.png

Věřím, že v rámci týdne volatilita nepřesáhne výrazněji úroveň S3. Tudíž u ní budu otevírat longovou pozici. Profit target pro tuto pozici umístím na 0.6890, tedy u pivotového low vytvořeného v aktuálním downtrendovém trhu. Stop jako vždy zadám s ohledem na RRR 1:1.

Přeji mnoho úspěchu
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza II: Schyluje se k otočce na AUDUSD