Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Intermarket analýza: Rýsuje se ztrojený support na USDJPY

Intraday/Swing

V poslední době jsem neměl mnoho příležitostí v pro vstup do obchodu na základě zde prezentované strategie, nicméně v trhu mám několik zde avizovaných čekajících objednávek, které budu v čase mírně upravovat, a věřím, že jakmile se měnové trhy více rozhýbou, řada z nich se vyplní. K svým stávajícím objednávkám tento týden přidám jednu na USDJPY.

Na měnovém páru USDJPY můžeme zpozorovat několika týdenní neutrální směřování. V rámci tohoto momenta budu umisťovat svou objednávku při očekávání odrazu ceny od spodní hrany aktuálního obchodního rozpětí. U dolní hrany range vidím tři úrovně supportu, které pro mě přestavují významnou zónu podpory. První leží na cenové hladině 103.06 (týdenní pivotová úroveň S2), druhou představuje kulaté číslo 103.00 a nejnižší úroveň je fibonnaciho úrovní 161.8 na cenové hladině 102.98.

Intermarket analyza USDJPY 19. 1. 2021

Já budu otevírat long pozici 1 pip nad trhu nejbližší cenové úrovni, tedy konkrétně na ceně 103.07. Profit target umístím na cenovou hladinu 103.46, tedy 1 pip pod týdenní pivotovou úroveň S1. Stop loss již tradičně umístím při zachování řízení rizik s RRR 1:1 na cenu 102.68.

Přeji mnoho zdařilých obchodů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza: Rýsuje se ztrojený support na USDJPY