Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: Rezistenční úroveň na GBPUSD

Intraday/Swing

V uplynulém týdnu došle k vyplnění mého stop lossu na měnovém páru GBPUSD, což mi přineslo ztrátu 60 pipů. Naopak na EURUSD jsem ze své shortové pozice zaznamenal zisk 35 pipů. Celkově je tak mé aktuální skóre za letošní rok 22 zisků a 13 ztrát, což činí při RRR 1:1 winning 62,86 %.

Tento týden je na hlavních měnových trzích především ve znamení čekání na středeční výsledky ze zasedání FOMC. Snížená volatilita znemožňuje jakoukoliv jasnější predikci a jediným měnovým párem, který se posledních hodinách a dnech více hýbe je GBPUSD. Právě na tento měnový pár se budu soustředit v tomto týdnu i já. Aktuální uptrendové směřování s občasnými korekcemi napovídá, že by cena libry mohla dojít až ke kulatému číslu 1.3300, u kterého vidím silnou rezistenční zónu.

https://puu.sh/EO3US/909cafa634.png

Nad kulatým číslem se nachází rezistence tvořená fibonacciho prodloužením na 161.8 a pivotová týdenní úroveň R2. Já osobně budu vstupovat svou short objednávkou na 1.3298. Profit target umístím na cenovou hladinu 1.3239, tedy jeden pip nad týdenní R1 a stop loss při zachování RRR 1:1 na 1.3359.

Přeji mnoho štěstí
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza: Rezistenční úroveň na GBPUSD