Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: Rezistence na GBPUSD

Intraday/Swing

V minulém týdnu jsem neměl štěstí na vyplnění žádného z mých příkazů (článek naleznete zde). V tomto týdnu ale věřím, že by mohlo dojít k vyplnění příkazu na libře, který budu umisťovat relativně blízko trhu. Aktuální longový příkaz na libře díky změně v cenovém směřování prozatím ruším.

Po zrušení mého longového příkazu mi v trhu zbyla jen čekající objednávka na USDJPY. V tomto týdnu se na trhu hlavních měnových párů objevila zajímavá příležitost na GBPUSD. Cena vcelku stabilně roste a očekávám, že by mohla dojít až na úroveň 161.8 fibo aktuálního uptrendového swingu, která leží na cenové hladině 1.2432. Ještě pod ní však leží zdvojená úroveň kulatého čísla 1.2400 a týdenní pivotová úroveň R2 na ceně 1.2402.

https://puu.sh/FP9dO/93bab5394a.png

Na páru GBPUSD tak budu vstupovat do shortu 2 pipy pod nejbližší rezistencí, tedy na 1.2398. Svůj profit target umístím na cenovou hladinu 1.2343, tedy 3 pipy na lokálním high ze začátku května. Stop loss budu umisťovat ve stejné vzdálenosti od vstupu tak, abych zachoval poměr rizika k zisku 1:1, konkrétně na cenové hladině 1.2453

Přeji mnoho štěstí
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza: Rezistence na GBPUSD