Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: Přichází otočka na GBPUSD?

Intraday/Swing

Má shortová objednávka na měnovém páru USDJPY, kterou jsem zde v minulém týdnu avizoval se prozatím nevyplnila, nicméně aktuální nastavení na tomto trhu v aktuálním týdnu jen nahrává mé myšlence z týdne minulého. Poněchávám tedy svůj čekající příkaz beze změny.

Jelikož se zdá situace na měnovém páru EURUSD stále nejasná z důvodu silného prodejním tlaku na současný support, budu se v tomto týdnu zabývat situací na britské libře. Aktuálně se tento měnový pár nachází v neutrálním trhu, přičemž u jeho horní hrany lze najít silnou zónu rezistence, tvořenou fibonacciho rezistencí 161.8, týdenním R2 a kulatým číslem 1.3200. Vstupovat do shortu hodlám na nejbližší úrovni od současného trhu, tedy na fibo rezistenci, u ceny 1.3190.

https://puu.sh/FbHcM/d6bbb6fc3d.png

Svůj profit target nastavím 2 pipy nad týdenní úrovní R1, na ceně 1.3122. Stop loss poté, abych zahoval své řízení rizika na RRR 1:1 budu zadávat na cenové hladině 1.3254. Z tohoto pohledu očekávám, že i v případě možné proražení horní strany výše je možnost, že se trh ještě předtím mírnou korekcí navrátí pro zbylé nakupující.

Přeji mnoho úspěšných obchodů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza: Přichází otočka na GBPUSD?