Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

WEBINÁŘ: BITCON NA ATH. KDE TEĎ HLEDAT PŘÍLEŽITOSTI V KRYPTOSVĚTĚ?
Svět kryptoměn není pouze o Bitcoinu. Většina kryptoaktiv zatím BTC nenásledovala a zůstává od svých ATH vzdálena i několik stovek procent. To nám nabízí zajímavé možnosti pro vyhledání vstupů do různých tradingových a investičních pozic. ;-) 

Máme pro vás další exklusivní webinář na toto téma!

Intermarket analýza: Po propadech jsou tu příležitosti na jenu a libře

Intraday/Swing

V tomto týdnu se nám dostalo lehkého uklidnění na trzích, když hlavní měnové páry, které po šoku na trhu akcií Applu začaly prudce klesat, v posledních dnech znovu vyrostly k hodnotám, ze kterých minulý týden spadly. Snad jen s výjimkou měnového páru USDJPY, jehož cena zažila extrémní pokles a nyní je stále ještě na cestě zpět k normálu.

Právě situaci na japonském jenu si velmi rád zobchoduji. Má aktuální vizualizace dění na tomto trhu napovídá, že by měnový pár USDJPY mohl pokračovat v růstu až k oblasti mezi cenovými hladinami 110.00 a 110.14 a od těchto cenových hladin korigovat směřem níže. Došlo by tak k zaplnění gapu (na 110.14) vytvořeném po brutálním propadu v minulém týdnu. U tohoto zdvojeného levelu si zobchoduji short pozici s profit targetem na kulatém čísle 109.00.

https://puu.sh/CtYHH/56ca94ad88.png

Kromě tohoto tradu otevírám nyní long pozici na britské libře, která se nyní nachází na dolní hraně uptrendového kanálu. Uptrendový kanál je pro mě stále platný, jelikož po prudkém propadu nastal 100% cenový návrat. V takových případech si na grafu extrémní situaci zcela odmyslím, aby nezkreslovala mou analýzu. Profit target mám na GBPUSD umístěný na ceně 1.2881, což je úroveň týdenního R1.

Přeji mnoho štěstí v obchodování
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza: Po propadech jsou tu příležitosti na jenu a libře