Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: Nové příležitosti na libře a jenu

Intraday/Swing

Za uplynulý týden se podařilo vyplnit na trhu všechny mé příkazy. Dnes to byl short na USDJPY, který je stále otevřený a v minulém týdnu longové pozice na EURUSD a GBPUSD. Zatímco long na euru je taktéž otevřený, tak dlouhá pozice na britské libře dnes bohužel skončila ztrátou 67 pipů. Aktuální skóre je tak 12 zisků a 4 ztráty, winning 75 %, při RRR 1:1.

Kromě již otevřených pozic na EURUSD a USDJPY budu přidávat ještě 2 příkazy. Jeden znovu na USDJPY a druhý na GBPUSD. Nejdříve se podívejme na potenciální možnost shortu na libře, která je aktuálně v downtrendu. Budu se zde snažit vstoupit do longu na úrovni týdenního S2, na ceně 1.2344, respektive 1 pip nad ní. Kromě tohoto levelu jsou zde fibo support na 1.2304 a kulaté číslo na 1.2300. Profit target pro tuto pozici umístím na kulaté číslo 1.2400.

https://puu.sh/DQLNT/7e9258cb7e.png

Co se týče trhu USDJPY, budu zadávat short objednávku na ceně 109.50, kde vidím shluk úrovní rezistencí, a to konkrétně Fibo rezistence a objemové POC a rovnováhu trhu z minulosti. I u této pozice bude mým cílem kulaté číslo, tudíž svůj profit target nastavím na 109.01 a tak jako u předchozí pozice i všech jiných nastavím stop loss, aby odpovídal poměru RRR 1:1.

Přeji mnoho úspěšných obchodů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza: Nové příležitosti na libře a jenu