Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: Nová příležitost na libře

Intraday/Swing

V uplynulém týdnu se mi podařilo realizovat zisk 66 pipů z mé shortové pozice na měnovém páru GBPUSD. Celkově se tak zlepšilo mé letošní skóre na 21 zisků a 12 ztrát, což činí winning 63,64 % při RRR 1:1.

V aktuálně probíhajícím týdnu nás čeká několik méně významných makroekonomických vyhlašování a čtvrteční bankovní prázdniny v USA. Již delší dobu očekávám vyplnění mých čekajících příkazů na všech hlavních měnových párech. Doufám, že v tomto týdnu by mohlo dojít k vyplnění alespoň některého z nich. Mezitím co jsem čekal na vstup do pozic, objevil jsem pro mě další zajímavou příležitost, tentokrát na trhu měnového páru GBPUSD.

https://puu.sh/EIzkm/cf26ae883a.png

Všimněte si na grafu libry trendové čáry, o kterou se opírá několik pivotových low a high. Tato trendové čára taktéž zasahuje do horní hrany range, ve které se v současnosti cena GBPUSD pohybuje. Má čekající shortová objednávka bude ležet na cenové hladině 1.2998, tedy 2 pipy pod kulatým číslem 1.3000. Profit target umístím 1 pip nad pivotovou úrovní R1, jenž leží na ceně 1.2938. Stop loss pak při zachování RRR 1:1 bude umístěn na cenu 1.3058.

Přeji mnoho úspěšných obchodů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza: Nová příležitost na libře