Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: Možná otočka na libře u kulatého čísla

Intraday/Swing

Dnes jsem měl trochu smůlu při vyplnění mého short příkazu na EURUSD, kdy mi vstup do shortu unikl o 2 pipy. Již nyní by byl vyplněn profit target. Tudíž ruším svůj předchozí short příkaz a v článku níže rozeberu úpravu na EURUSD. Co se týče mé druhé pozice na USDJPY, tak tam jsem aktuálně v otevřené ztrátě asi 20 pipů.

Úpravu mého příkazu na měnovém páru EURUSD provedu posunutím prodejního příkazu na cenu 1.1292, jeden pip pod cenovou hladinu, na které započal downtrend v půlce dubna. Profit target pro tuto pozici budu mít umístěný na týdenním R2, na ceně 1.1266. Podobně jako na euru mi unikla i pozice na britské libře, i když tam to bylo asi o 13 pipů. Jelikož se ale GBPUSD otočilo směrem výše, budu zde taktéž upravovat vstupní pozici.

https://puu.sh/DBrma/52e85ca748.png

Z cenové úrovně 1.2544 přemisťuji svůj nákupní příkaz na 1.2501, kdy budu chtít "hrát" celé číslo spíš než úroveň, nad kterou se cena nedávno otočila. Pod kulatým číslem 1.2500 je také důležité close na 1.2491 a pozici by měl krýt ještě support v podobě týdenního S2 na cenové hladině 1.2457. Profit target umístím na 1.2556 a stop loss jako vždy nastavím s ohledem na RRR 1:1.

Přeji hodně štěstí
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza: Možná otočka na libře u kulatého čísla