Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: Longová příležitost na USDJPY

Intraday/Swing

V minulém týdnu jsem vstoupil do longové obchodní pozice na měnovém páru GBPUSD. Tato pozice se aktuálně vyvíjí pozitivně, cca 40 pipů v otevřeném zisku. Dá se říct, že na libře zóna supportu zachytila krátkodobý pád tohoto měnového páru a nyní probíhá akumulace. Očekávám, že by se cena měla v příštích dnech dostat i značně výše, než je nastaven můj profit target.

V tomto týdnu se zaměřím na měnový pár USDJPY, kde došlo po zužování range okolo aktuálního týdenního pivot pointu k průrazu směrem níže. Očekávám, že by se propad amerického dolaru oproti japonskému jenu měl zastavit, respektive krátkodobě otočit v zóně supportu, která leží mezi cenovými hodnotami 104.70 a 105.00. Mezi těmito cenami se nachází taktéž pivotová týdenní úroveň S3, a to na ceně 104.92.

16. 9. 2020 Forex Intermarket analyza

Já budu vstupovat s longovou objednávkou 1 pip nad nejbližší úrovní supportu, konkrétně na cenové hladině 105.01. Profit target pro tuto svou pozici nastavím na cenové hladině 105.65, tedy zhruba v polovině poslední oblasti hodnoty. Stop loss budu umisťovat ve stejné vzdálenosti od vstupu směrem níže, konkrétně na ceně 104.37.

Přeji mnoho úspěšných obchodů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza: Longová příležitost na USDJPY