Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

WEBINÁŘ: BITCON NA ATH. KDE TEĎ HLEDAT PŘÍLEŽITOSTI V KRYPTOSVĚTĚ?
Svět kryptoměn není pouze o Bitcoinu. Většina kryptoaktiv zatím BTC nenásledovala a zůstává od svých ATH vzdálena i několik stovek procent. To nám nabízí zajímavé možnosti pro vyhledání vstupů do různých tradingových a investičních pozic. ;-) 

Máme pro vás další exklusivní webinář na toto téma!

Intermarket analýza: Long i short příležitosti na euru

Intraday/Swing

Short pozice na libře z cenové hladiny 1.3316 byla, jak jsem avizoval, úspěšně uzavřena na ceně 1.3027 se ziskem 288 pipů. Zároveň jsem vstoupil na této ceně do long pozice na GBPUSD s tím, že budu případně přikupovat na cenách 1.3000 a 1.2986. Gratulace všem, kteří též takto úspěšně libru zobchodovali.

Pozice na japonském jenu šla proti mně hned od otevření. To je pro mě signál k tomu, abych ji uzavřel co nejrychleji. Vystupoval jsem tedy se ztrátou s první částí při návratu k reverzní hodnotě Fibo a uzavřel tak se ztrátou 25 pipů. Druhou pozici nyní mám v otevřené ztrátě cca 58 pipů. Profit target pro ni mám stanovený na týdenním pivot pointu, na ceně 111.82 a stop loss nad týdenním R1, na cenové hladině 113.33. Pojďme se ale nyní podívat na to, jaké příležitosti nám přináší aktuální týden. Největší pozornost zaměřuji na měnový pár EURUSD.

V případě, že by euro nadále oproti dolaru klesalo, vidím zajímavou úroveň pro vstup do longu na týdenním S2, na ceně 1.1518. Zde budu otevírat první část své long pozice. Druhou případně otevřu na kulatém čísle 1.1500, kde se kromě této psychologické úrovně nachází také Fibo úroveň 161.8 z posledního důležitého swingu. Myslím, že takovýto shluk úrovní mi bude hrát do karet. Pokud by se naopak měnový pár EURUSD vydal směrem výše, budu otevírat short pozici na týdenní R1, na 1.1781, lépe řečeno 2 body pod tím, tedy na 1.1779.

Přeji mnoho štěstí
MS

 

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza: Long i short příležitosti na euru