Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza: Libra se šplhá ke své rezistenci

Intraday/Swing

V uplynulém týdnu jsem realizoval 56 pipovou ztrátu na měnovém páru GBPUSD. Druhá shortová pozice na páru USDJPY je nyní otevřená a aktuálně se vyskytuje uvnitř rezistenční zóny. Po celkově zvýšené volatilitě na měnových párech v posledních dnech se dá očekávat výskyt nových příležitostí.

Zvýšená volatilita, růst na akciových trzích, nepokoje v USA a celková ekonomická nejistota provázená pandemií koronaviru jsou určující faktory dnešních finančníh trhů. Na jednu stranu je relativně riskantní v takovémto prostředí obchodovat, na druhou přináší zajímavé příležitosti. Já se budu v tomto soustředit na trh GBPUSD. V tomto týdnu očekávám, že se měnový pár GBPUSD dostane až k úrovni price action z konce února, kde se zároveň nachází kulaté číslo 1.2700 a týdenní pivotová úroveň R3.

https://puu.sh/FRUzB/a617c5a099.png

Já budu vstupovat 3 pipy pod touto cenovou úrovní, konkrétně na ceně 1.2697. Výstupní pokyn pro profit target umístím na cenu 1.2603. Stop loss jako vždy budu nastanovovat v poměru 1:1 oproti profit targetu. V tomto případě bude umístěn na cenové hladině 1.2791.

Přeji mnoho štěstí
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza: Libra se šplhá ke své rezistenci