Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Intermarket analýza: Japonec se otáčí!

Intraday/Swing

Gratuluji všem, kteří zůstali v pozici na USDJPY. Pokud pozici držíte do teď, váš profit se pohybuje kolem 200 pipů. Já jsem z této pozice, s ohledem na vlastní money management, předčasně vystoupil.

Slova Janet Yellenové o záměru zvýšit v brzké době úrokové sazby způsobila relativně prudký růst amerického dolaru, který bude v tomto týdnu pravděpodobně pokračovat. Čekají nás také důležitá makroekonomická data v pátek odpoledne. Má pozornost bude tento týden zaměřena na trh japonského jenu a britské libry.

GBPUSD by měla vyklesat až k hodnotě 1,3000 a tam začít s rotací mezi hodnotami 1,2985 (dolní hrana range) a 1,3060 (horní hrana range). Japonský jen by měl mít naopak silnou rezistenci na 103,47, kde budu hrát na odraz k týdenní R1 na hodnotě 102,69. Jako potvrzení pro vstup na USDJPY budu koukat na trh GBPUSD, který chci vidět u hodnoty svého supportu na 1,3000, resp. 1,2985.

Mnoho úspěšných obchodů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza: Japonec se otáčí!