Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza II: Změna příkazu na USDCAD

Intraday/Swing

Ve čtvrtek došlo k vyplnění mého shortového příkazu na NZDUSD na ceně 0.6781 a aktuálně se pohybuje okolo své vstupní úrovně. Na měnovém páru AUDUSD se schyluje taktéž ke vstupu do shortu na mé předem avizované rezistenční úrovni 0.7081. V článku blíže popíšu změnu svého příkazu na USDCAD.

Změna cenového vývoje na měnovém páru USDCAD, respektive hlavně změna volatility, která ovlivnila i umístění pivot pointů pro současný týden, mě nutí změnit vstupní úroveň do longu na tomto komoditním páru. Jak již asi pravidelní čtenáři mých blogových článků pochopili, právě pivot pointové úrovně slouží v mé strategii k zohlednění aktuální volatility, která je právě v letních měsících zásadní. Dosavadní příkaz ruším, pojďme se tedy podívat na aktualizovaný.

https://puu.sh/DUunz/d37363b84a.png

Vstup do longu budu nově na 1.2938, tedy 1 pip na aktuální úrovní týdenního pivotového supportu S2. Profit target umístím jednoduše na úrovni týdenního S1, na ceně 1.2983. Myšlenkou je, že pod vstupní úrovní se nachází několik úrovní supportu (kulaté číslo, fibo 161.8 aktuálního downtrendového swingu). Stop loss jako vždy zadávám v poměru RRR 1:1.

Přeji mnoho štěstí
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza II: Změna příkazu na USDCAD