Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Tradingová a investiční konference MoneyExpo Praha 2024 se blíží. Akce proběhne 6. a 7. 4. 2024! Vstup je po oba dny ZDARMA. Program a registraci naleznete ZDE >>>

Intermarket analýza II: Zajímavá situace na USDCAD

Intraday/Swing

V minulém týdnu nedošlo k vyplnění mého shortového příkazu na měnovém páru AUDUSD. Jelikož se trh otočil dříve, než se mohl dostat k mé rezistenční úrovni a nyní se nachází více než 200 pipů od ní, musím tuto pozici z trhu stáhnout. V tomto týdnu se zaměřím na pár USDCAD.

V tomto týdnu se budu zaměřovat v rámci obchodování komoditních měn především na měnový pár USDCAD. Vytvořil se zde shluk rezistencí mezi cenovými hladinami 1.3147, což představuje týdenní pivotovou úroveň R2, a 1.3154, která představuje jak rovnováhu z konce loňského roku, tak rezistenční úroveň fibonacci 261.8 z právě probíhajícího uptrendového swingu. Já budu vstupovat na nejbližší rezistenční úrovni do shortu, tedy konkrétně 2 pipy pod 1.3147.

https://puu.sh/EY6xF/95b8ce50ce.png

Svůj profit target budu umisťovat na cenu 1.3106, tedy 1 pip na aktuálním lokálním high trhu a pivotovém high 4 hodinového grafu USDCAD. Stop loss nastavím jako vždy na 1.3186, tedy ve vzálenosti odpovídající vzdálenosti vstupu k profit targetu. Mé tradiční nastavení obchodu s RRR 1:1 tak zůstává nezměněno.

Přeji mnoho štěstí ve vašich obchodech
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza II: Zajímavá situace na USDCAD