Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza II: USDCAD se přibližuje ke své rezistenční zóně

Intraday/Swing

V minulém týdnu krásně vyšel obchod na USDCAD, kde jsem realizoval během krátké doby zisk 31 pipů. Od začátku obchodování komoditních párů jsem zaznamenal 5 zisků a 1 ztrátu. Aktuálně představuje tento poměr zisků a ztrát winning 83,34 % (při RRR 1:1). Je to sice zatím malý vzorek obchodů, ale odpovídá mé úspěšnosti z Intermarket analýzy hlavních měnových párů.

V současné době mám stále v trhu otevřenou pozici na měnovém páru NZDUSD. Tato pozice se dlouho nacházela v bezprostřední blízkosti profit targetu, bohužel k vyplnění nedošlo a teď se pohybuje mírně v zisku. Tuto pozici nechám plynout bez mého zásahu a raději se poohlídnu po ostatních trzích. Velmi zajímavá situace se vytváří na USDCAD, kde dlouhodobě očekávám odraz od rezistenční zóny okolo cenové hladiny 1.3600.

https://puu.sh/Dzkwl/13fcbc1769.png

Konkrétně pak na úrovni týdenního R2 (na ceně 1.3579) se nachází nejbližší level tohoto rezistenčního shluku. Tady budu také otevírat svou short pozici, jelikož se přímo nad ní nachází fibo úroveň na 1.3591 a kulaté číslo na 1.3600. Profit target pro tuto pozici budu mít umístěný na hodnotě 1.3512, tedy 1 pip nad týdenní úrovní R1. Stop loss tradičně s ohledem na RRR 1:1.

Přeji mnoho obchodního štěstí
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza II: USDCAD se přibližuje ke své rezistenční zóně