Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza II: Úprava příkazu na kanadském dolaru

Intraday/Swing

V minulém týdnu jsem zde upozorňoval na dvě příležitosti, které jsem na komoditních měnových párech zaznamenal. Ta první na AUDUSD se vyplnila a aktuálně je pár pipů v otevřené ztrátě. Druhou pozici na měnovém páru USDCAD budu z důvodu změny úrovní pro tento týden lehce měnit.

Otevřená longová pozice na australském dolaru je poměrně nešťastná. Již v podstatě na konci minulého týdne se trh otočil těsně před mým vstupem a udělal pohyb směrem výše k hypotetickému profit targetu. Přesto jsem se rozhodl nechat pozici v trhu a dnes znova, již s vyplněným příkazem, australský dolar vystřelil téměř o 30 pipů výše, aby nyní pokračoval v downtrendu. Přes tyto dva "nedokonalé" odrazy od mého levelu doufám, že trh ještě zareaguje na některý ze 2 aktuálních supportů níže - týdenní S1 na ceně 0.6722 a kulaté číslo 0.6700, které jsou v cestě tradu před případným stop lossem.

https://puu.sh/ElLwL/ccc389bc55.png

Na trhu měnového páru USDCAD budu posouvat vlivem změny pivotových úrovní svůj vstup 2 pipy pod aktuální úroveň R2, na cenu 1.3363. Profit target umístím 1 pip nad týdenní R1, na cenu 1.3316. Stop loss ve stejné vzdálenosti od vstupu bude položen na cenovou hladinu 1.3410.

Přeji mnoho úspěšných obchodů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza II: Úprava příkazu na kanadském dolaru