Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

Intermarket analýza II: Silný support na USDCAD předznamenává otočku

Intraday/Swing

V uplynulém týdnu došlo k vyplnění profit targetu na měnovém páru AUDUSD, ze kterého si odnáším zisk 64 pipů. Celkově tak mám na komoditních měnových párech 14 zisků a 8 ztrát, což činí aktuální letošní winning 63,64 % při aplikovaném řízeném riziku RRR 1:1.

V současné chvíli mám otevřený zde avizovaný short obchod na NZDUSD, který se aktuálně pohybuje okolo vstupní úrovně. Druhá čekající shortová objednávka na AUDUSD se zatím nevyplnila, ponechám ji zatím beze změny a budu se soustředit na obchodní příležitost na měnovém páru USDCAD, kde se začal zajímavě rozvíjet downtrendový swing ve směru zóny supportu. Ta se nachází mezi cenovými úrovněmi 1.3100 a 1.3073, tedy kulatým číslem a fibo supportem 161.8.

https://puu.sh/EOrD4/ba3319602f.png

Já budu vstupovat long objednávkou na 2 pipy nad kulatým číslem, tedy na cenové hladině 1.3102, svůj profit target následně umístím 2 pipy pod významným pivotovým low aktuálního trhu na cenu 1.3155. Stop loss poté s ohledem na mé tradiční řízení rizik RRR 1:1 budu nastavovat na cenovou hladinu 1.3049.

Přeji mnoho úspěšných obchodů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Přečtěte si další články
Intermarket analýza II: Silný support na USDCAD předznamenává otočku