Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

WEBINÁŘ: BITCON NA ATH. KDE TEĎ HLEDAT PŘÍLEŽITOSTI V KRYPTOSVĚTĚ?
Svět kryptoměn není pouze o Bitcoinu. Většina kryptoaktiv zatím BTC nenásledovala a zůstává od svých ATH vzdálena i několik stovek procent. To nám nabízí zajímavé možnosti pro vyhledání vstupů do různých tradingových a investičních pozic. ;-) 

Máme pro vás další exklusivní webinář na toto téma!

Intermarket analýza II: Příležitosti na USDCAD a AUDUSD

Intraday/Swing

Na měnovém páru AUDUSD se mi v minulém týdnu znova o kousek (5 pipů) nepovedlo vstoupit do obchodu. Bohužel trh už od té doby vyrostl o 100 pipů, tudíž svůj limitní nákupní příkaz ruším. Doufám, že v následujícím týdnu již budu mít větší štěstí na úspěšnou realizace objednávek.

Tento týden se budu soustředit na dva komoditní měnové páry, a to USDCAD a AUDUSD. V případě příležitosti na měnovém páru AUDUSD půjde o short 1 pip pod týdenním R1, který je umístěný na 0.6967. Nad ním se totiž nachází objemové POC a kulaté číslo na cenové hladině 0.7000. Profit target pro tuto pozici umístím na úrovni týdenního pivot, na cenu 0.6914. Stop loss klasicky s ohledem na RRR 1:1.

https://puu.sh/DIAbo/01a1713e12.png

Druhá příležitost je longová na kanadském dolaru. Aktuálně je rozjetý downtrend a já budu spekulovat na odraz od shluku supportových úrovní na kulatém číslem 1.3000. Konkrétně budu zadávat longový příkaz na cenu 1.3037, což je zároveň i fibo úroveň. Profit target umístím na kulatém čísle 1.3100. Stop loss bude při RRR 1:1.

Přeji mnoho štěstí
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza II: Příležitosti na USDCAD a AUDUSD