Vítejte v byznysu, kde uspět může každý.
Menu
Zavřít

WEBINÁŘ: BITCON NA ATH. KDE TEĎ HLEDAT PŘÍLEŽITOSTI V KRYPTOSVĚTĚ?
Svět kryptoměn není pouze o Bitcoinu. Většina kryptoaktiv zatím BTC nenásledovala a zůstává od svých ATH vzdálena i několik stovek procent. To nám nabízí zajímavé možnosti pro vyhledání vstupů do různých tradingových a investičních pozic. ;-) 

Máme pro vás další exklusivní webinář na toto téma!

Intermarket analýza II: Obchodní příležitosti na NZDUSD a USDCAD

Intraday/Swing

Od posledního příspěvku v rámci intermarket analýzy komoditních měnových párů jsem zaznamenal 66 pipovou ztrátu na trhu australského dolaru. Zhoršilo se mi tak letošní skóre na 10 zisků a 6 ztrát. To aktuálně činí můj winning 62,5 % při RRR 1:1. Čekající příkaz na páru USDCAD ruším a na kanadském dolaru budu hledat jiné vstupní úrovně.

Na USDCAD se situace vyvinula tak, že budu posunovat svůj vstup do shortu až k úrovni kulatého čísla 1.3400, nad nímž se nachází shluk rezistenčních úrovní fibo 161.8 a týdenní R2. Jako profit target této pozice zvolím cenovou hladinu posledního swingového high 1.3348. Stop loss pak umístím do stejné vzdálenosti od vstupu do obchodu, tudíž na cenovou hladinu 1.3449.

https://puu.sh/Er5CN/cff2f114b2.png

Druhá pozice, kterou mám pro následující týden se nachází na měnovém páru NZDUSD, kde budu shortovat znovu shluk úrovní u kulatého čísla 0.6400. U něj se nachází jak rezistence z Fibonacci z aktuálně probíhajícího uptrendu a týdenní R2 na ceně 0.6419. Tento trade plánuji jako krátkodobější, profit target bude u týdenního R1 na ceně 0.6367. Stop loss bude při zachování RRR 1:1 ve stejné vzdálenosti od vstupu.

Přeji mnoho úspěchů
MS

Ohodnoťte článek
Sdílejte článek
Intermarket analýza II: Obchodní příležitosti na NZDUSD a USDCAD